At the jazzband ball

Sinds drie jaar is het mogelijk om in oude stijl jazz te jammen in Castricum.
Iedere tweede zondag van de maand is foyer de Heerlykhyd van Geesterhage vanaf 14.30 uur geopend voor muzikanten en publiek. Het is gebruikelijk dat de middag start met een orkest als speciale gast met een concert van een uur. Daarna gaat de jam van start. We putten de muziekjes van het begin van de vorige eeuw uit http://cjam.lassecollin.se . Een enorme bron van 1000 oude stijl jazz nummers. Er is wel een keuzelijst aanwezig om het kiezen van de nummers makkelijker te maken.
Grandmaster of the jam Frank Dam maakt van de aanwezige muzikanten orkesten die allemaal drie nummers spelen en dan weer wisselen van personeel. Iedere muzikant komt dus aan de beurt.

Tijdens de Culturele Manifestatie mag u op zaterdagavond 9 maart vanaf 19.30 uur getuige zijn van een concert van Dixiefun en At the jazzband ball oude stijl jazz jamsessie. Als extraatje zijn de dansers van Fruns dansstudio aanwezig om u wegwijs te maken over het dansen op deze stijl van muziek. Zij geven ook een dans demonstratie rond 20.30 uur! Alle ingrediënten zijn bij elkaar voor een leuke muziek en dansavond zijn aanwezig in de Heerlykhyd van Geesterhage tijdens de CM 2019!