Toneelgroep Expressie

Toneelgroep Expressie speelt Augustus: Oklahoma, 

Jeugdtrauma’s, verslaving, scheiding en een onmogelijke liefde. Maak het allemaal mee in Augustus: Oklahoma, een hartverscheurend en af en toe dolkomisch familiedrama. Te zien op 28 en 29 juni in Theater Koningsduyn Catricum. Tijdens de Culturele Manifestatie trakteren we je alvast op een prikkelend voorproefje.

Als vader op een dag spoorloos blijkt, verzamelt de familie Weston zich in het ouderlijk huis op het bloedhete platteland van Oklahoma. Daar zet moeder de boel op scherp en lopen de spanningen hoog op.

Kom op zaterdag om 14.15 uur naar zaal Koningsduyn. In twee pakkende, korte scenes maak je daar alvast kennis met de Westons en hun drama…

Toneelgroep Expressie speelt al ruim 35 jaar pakkende toneelstukken. We repeteren iedere dinsdag van 20.00 uur tot 22.30 in basisschool De Klimop in Castricum. Wil je meer weten over spelen bij Expressie? Kijk op www.toneelgroepexpressie.nl of stuur een mail naar info@toneelgroepexpressie.nl.

We spelen Augustus: Oklahoma op 24 en 25 mei (Kennemertheater Beverwijk) en op 28 en 29 juni (Theater Koningsduyn Catricum). Kaarten á 13,50 zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl en www.geesterhage.nl/theater-koningsduyn.