Vokaal Kabaal

Vokaal Kabaal
Vokaal Kabaal is een energiek gemengd popkoor met ruim 70 enthousiaste zangers en zangeressen uit Castricum en omgeving. De eerste repetitie vond plaats op 27 april 1989.

Optredens
Vokaal Kabaal verzorgt regelmatig optredens bij verschillende gelegenheden en op diverse locaties. Zo hebben wij gezongen op de Dam, op de Floriade en zijn wij menig keer te horen geweest op het jaarlijkse korenfestival in Paradiso te Amsterdam. In 2003 en 2005 hebben wij meezingconcerten georganiseerd waarbij de zaal iedere keer uitverkocht was.

Buitenlandse kooruitwisselingen.
2009 was het jaar van het 20 jarige jubileum dat met een uitwisseling met het Italiaans koor Monte Pizzo gevierd werd. In 2012 en 2013 was er een succesvolle uitwisseling met het koor Woven Cords uit Engeland.

Koninklijke onderscheiding
In 2015 vond het 25-jarig jubileum plaats met twee grote concerten en ontving dirigente Rolien Eikelenboom van Burgermeester Mans de Orde van Oranje- Nassau voor haar brede muzikale betrokkenheid.

Repetitie locatie en tijden
De repetitie is eens per twee weken op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in basisschool Juliana van Stolberg te Castricum. Daarna volgt de “derde helft” van de repetitie waarin de stemmen gesmeerd worden en het Kabaal de overhand heeft.