‘Wotsup?’

‘Wotup?’ is nou zo’n typische band die hele bekende deuntjes speelt en waarbij je je toch afvraagt: waar kèn ik dat toch van?

De oorzaak is de arrangeur van de band, Johan Pot. Op zijn geheel eigen wijze maakt hij de nummers gebruiksklaar voor de bijzondere bezetting van de band en met gevoel voor humor ‘leent’ hij hier en daar een rifje uit een ander stuk of laat hij het ritme onverwachts verschuiven.
Zijn favoriete aanpak is om de melodie door de band te laten gaan. Hierdoor komt ieder instrument tot zijn recht. Het instrumentarium is een bonte verzameling blaasinstrumenten (sopraan-, alt-, tenor-, baritonsaxofoon/klarinet/trompet/bugel/sousafoon) begeleid door slagwerk (drums), accordeon en/of piano.

Afwisselend worden de instrumenten in stelling gebracht door de leden van de band: Henk van Hemert, Kristel Knebel, Thijs van Iwaarden, Jim Gras, Paul Knebel, Johan Pot en Henk Klinkhamer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons? Wij verheugen ons erop u te ontmoeten tijdens het optreden op de Culturele Manifestatie op zondag 10 maart om 13.45 uur.