Klankcast

Het koor Klankcast bestaat uit een groep mensen uit Castricum en omgeving. De leden, houden van muziek, zijn enthousiast en leergierig. Dit is mede te danken aan de deskundige en persoonlijke begeleiding van dirigente en pianodocente Brigitte Burgers.

Het koor is met tweemaal per maand zingen gestart in het najaar van 2014. Inmiddels ruim 4 jaar koorervaring en (nog steeds) enthousiaste koorleden verder is besloten om minimaal 3 maal per maand elkaar te treffen. Oefening baart kunst.

Klankcast zingt volks- en klassieke liederen van onder andere Foster, Purcell, Preatorius, Fauré, Trabsky en Händel waarvan sommige gearrangeerd door componist en koorlid Jakob Klaasse.

Heeft u Klankcast eerder zien optreden? Laat u verrassen door de ontwikkeling die het koor heeft doorgemaakt.

Heeft u vragen betreft het koor? U kunt contact opnemen met Brigitte Burgers: brigitteburgers@ziggo.nl