Music Train

Music-Train is uw bekende zang en showkoor. Dat al vele jaren haar optredens verzorgt in Castricum en omgeving onder de enthousiaste begeleiding van Wilma Ploegaert.
Onze vaste locatie waar we elke week op donderdag repeteren, en ook onze shows geven is nog altijd het vertrouwde en gezellige “FASE FIER” in Bakkum!

In november 2018 heeft de groep 2 avonden een show gegeven in een uitverkocht Fase Fier. De recensies waren goed. Een veel gehoord compliment was dat de groep erg is gegroeid in zangkwaliteiten.

Music Train heeft in januari meegedaan met het korenfestival in Paradiso Amsterdam. Waar ook het niveau hoog is van de deelnemende koren. De zaal zat goed vol en ook hier waren de reacties zeer positief.

Music Train heeft een breed repertoire. Zo is tijdens de shows in 2018 een verkorte versie gedaan van de musical War of the Worlds van Jeff Wayne. Maar zoals gezegd een breed repertoire zoals Madonna, Michael Jackson, Nick & Simon, Acda & de Munnik, Pharell Williams, John Farnhem. Te veel om op te noemen. Natuurlijk is er ook een kerstrepertoire, maar die is voorlopig ingepakt
U kunt ons volgen op www.music-train.nl