sWing

Zingen is leuk! Dat staat voor de dertig leden van gemengd koor sWing uit Heiloo vast. sWing is dan ook een groep enthousiaste zangers die kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Onder leiding van dirigent en zangdocent Olaf van Rijn heeft sWing zich de afgelopen drie jaar ontwikkeld tot één van de betere koren in de regio. Olaf weet  zijn vakkennis op ongedwongen en deskundige wijze over te brengen. Inmiddels zwaait hij al veertig jaar het stokje bij diverse koren in Noord-Holland.

sWing zingt liederen uit diverse muziekgenres, van klassiek tot pop, van meezingers tot ingetogen composities. De arrangementen zijn meestal vierstemmig en zijn zowel in het Nederlands als in andere talen. Het repertoire omvat onder meer bekende liederen als Viva la Vida (Coldplay) , Englishman in New York (Sting), So Incredible (Ilse de lange), This World (Beethoven) en Aan de Amsterdamse Grachten.  Pianist Hendrik Jan Bosma begeleidt het koor op virtuoze wijze. Het koor zingt ook a capella.

Een paar keer per jaar treedt sWing voor publiek op.

Meer info www.koorswing.nl.