Perspectief

Een feestje voor het oog: al die kunstwerken die met heel veel plezier en passie zijn gemaakt door de leden van Perspectief.

Aquarel, olieverf en acryl zijn de voornaamste technieken waarin wordt geschilderd, de thema’s zijn natuurlijk heel verschillend, van modern abstract, naar impressionistisch en figuratief. Ook wordt er geëtst, een techniek die wat ingewikkelder is en door een kleine groep wordt beoefend. Wil je met glas werken, kom dan eens naar de glasfusiongroep; verder zijn er 4 heel verschillende beeldhouwgroepen waar objecten in klei, steen, hout, of gips en diverse andere materialen worden gemaakt.

Kijkend naar de prachtig geglazuurde keramische werkstukken, dan biedt de tentoonstelling tijdens de Culturele Manifestatie een veelzijdig beeld van alle mogelijkheden die Perspectief te bieden heeft en misschien wel uitnodigt om zelf aan de slag te gaan.

Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij één van de groepen in de ateliers van Perspectief aan de Van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum.

Voor meer info bezoek je natuurlijk eerst onze website: www.perspectiefcastricum.nl